Info Stichting DaDa

Stichting DaDa

Stichting DaDa heeft als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen. Hierbij zijn kindvriendelijk, (visuele) communicatie en ouder-kind relatie de sleutelwoorden. De stichting richt zich op projecten/doelen die niet uit de normale middelen van het ziekenhuis of de gezondheidszorg gefinancierd kunnen worden.

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.


De DaDa Knuffelplan

Met de DaDa Knuffel krijgt een ziek kind bij opname direct een positieve ervaring en worden angstige gevoelens over het aanstaande ziekenhuisverblijf direct verminderd.
Voor de knuffels hanteren wij bepaalde sponsorpakketten, maar op maat sponsoring is bespreekbaar. Het uitgangspunt blijft dat sponsoring van één knuffel €6,25 bedraagt. Deze ontvangt u niet zelf.

De DaDa-knuffels worden door Stichting DaDa uitgedeeld in zo’n 50 ziekenhuizen door heel Nederland. Deze ziekenhuizen kunnen de knuffels dan bijvoorbeeld geven aan kinderen die in het ziekenhuis worden opgenomen.
Voor meer informatie over de sponsorpakketten wijzen wij u graag door naar de website van Stichting DaDa.

Stichting DaDa wil echt het verschil maken voor een betere zorg voor kinderen.

Lakes

De DaDa Run For Value

Vanaf 2012 is de “Run For Value” omgedoopt tot de “DaDa Run For Value”. Hiervoor is gekozen om de toenemende samenwerking tussen beide organisaties te benadrukken.

dadarunforvalue-logo-dark

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!