Dit jaar wordt het voor de teams nóg makkelijker om geld op te halen door onze samenwerking met The Wayv! Tijdens de informatieborrel heeft André Noort, één van de ondernemers achter the Wayv, ons laten zien hoe je via hun platform op een ludieke manier veel aandacht kunt vragen voor je project. Ieder deelnemend team aan de DaDa Run for Value krijgt een eigen pagina op the Wayv, waar je precies kunt bijhouden hoeveel er voor jouw team is opgehaald ten opzichte van je doel, gave rewards kunt toevoegen voor mensen die je team steunen en gemakkelijk kunt delen met je netwerk. Tijdens de borrel barstte de competitie tussen de teams meteen al los. Hoe gers ziet jullie pagina eruit? Grijp deze kans en kom in actie!

Het wordt ook veel makkelijker om jullie sponsors te bereiken via social media, etc. De pagina is heel makkelijk deelbaar. Hierbij ontvangen jullie een kort instructiepagina over hoe je het beste om kunt gaan met jouw teampagina. Doneer, deel en share the fun!

Jullie hebben van ons een document ontvangen dat ingevuld moet worden om het crowdfunding platform goed te laten functioneren. Als je het niet hebt ontvangen, of vragen hebt over de informatie, neem gerust contact op met emily.tuohy@peakvalue.nl. Het is noodzakelijk om de juiste gegevens te hebben, zodat het platform optimaal kan functioneren.