jacquelineOm te beginnen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jacqueline Brouwer, momenteel een derdejaars studente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik International Communication and Media studeer. Als onderdeel van mijn studie was ik opzoek naar een meeloopstage om werkervaring op te doen, en deze doe ik nu bij Peak Value om de DaDa Run For Value te organiseren. Deze stage sprak mij erg aan omdat ik veel affiniteit heb met sport en daarnaast streef ik naar een toekomst in marketing en PR. Deze stage sluit daar uitstekend op aan. Daarnaast is de stage voor de DaDa Run For Value niet alleen werkervaring opdoen – het is werken voor een goed doel!

In mijn eerste week als stagiaire bij Peak Value heb ik mij gefocust op wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo’n evenement. En het was een stuk meer dan verwacht! Maar gelukkig zijn het allemaal leuke dingen! Peak Value wil het evenement dit jaar echt groots aanpakken, dus ik grijp deze uitdaging aan en zal de komende weken mijn uiterste best doen om de DaDa Run For Value 2013 tot een geweldig succes te maken. Dus de voorbereidingen voor de DaDa Run 2013 gaan nu echt van start en wat ik onwijs leuk vind om te zien is dat het evenement echt begint te leven. Ook kreeg ik al een aantal mailtjes met de vragen die bij de deelnemende teams spelen – iedereen is er mee bezig en heeft er zin in!

Waar heb ik mij verder mee bezig heb gehouden gedurende deze eerste paar weken? Ik ben op zoek geweest naar mooie sponsorkleding voor alle DaDa Run for Value teams. Daarnaast heb ik kennisgemaakt met onder andere Annemarie Blok-Zantingh van Stichting Dada, met Perry Bakker van Like2Run (organisatie van Marathon Rotterdam) en met Chung Liu van restaurant Chung waar het grote afsluitfeest weer plaats zal vinden. Aangezien zij erg betrokken zijn bij het evenement zal ik veel contact met hen hebben de komende tijd, dus het was fijn om hen te ontmoeten. Ook de planning rondom de activiteiten in de week voorafgaand aan de marathon beginnen steeds meer vorm te krijgen!

Als afsluiting van deze blog wil ik graag mijn persoonlijk Peak momentje met jullie delen. Voor mij was dit toch echt toen ik samen met mijn collega DaDa Run for Value stagiair, Tom Pijper, het jongerendagcentrum Pameijer bezocht om te zien hoe de opbrengsten van de editie uit 2011 daar zijn besteed. Het was voor mij ontzettend leuk om te zien hoe betrokken Stichting DaDa was met jongerendagcentrum Pameijer, maar vooral om nu daadwerkelijk te zien hoe de bijdrage van de DaDa Run for Value het verschil maakt – voor zowel de zieke kinderen als de medewerkers van Pameijer.

Om in de sfeer van de marathon estafette te blijven, geef ik graag het stokje door aan Tom Pijper om zijn ervaringen te delen over zijn stage bij Peak Value.