De realisatie van de DaDa Run for Value 2014 is tot stand gekomen door veel partijen: sponsoren, lopers, vrienden, familie, vrijwilligers, organisatoren, you name it…

Op de eerste plaats wil ik de organisatoren van Stichting DaDa, Annemarie en Aat, bedanken voor de steun en organisatie, maar ook echt voor jullie warme karakters. Ook wil ik André van Duivenbode bedanken voor het opzetten van zo’n hartverwarmende stichting. Het ‘DaDa gevoel’ is aanstekelijk en iets wat ik met me mee zal nemen na mijn stage bij Peak Value.

Natuurlijk ook Peak Value, de organisatie die het initiatief met Stichting DaDa heeft genomen om de DaDa Run for Value een jaarlijks evenement te maken. Dat ik hier deel van mocht zijn, heeft mij enorm geraakt. Precies in de periode dat ik een familielid ben kwijtgeraakt, had ik dit nodig om iets terug te geven en mijn energie op te storten. Iedereen heeft mij ook geholpen wanneer het kon en daar ben ik Peak Value heel dankbaar voor. Om specifiek te zijn: Moniek voor de ervaren begeleiding, Edgar voor de extra handjes en personal driving met de goodiebags, en Duncan en Visant voor de web- en designactiviteiten die Chinees voor me zijn. Marcel, Guido en Dennis, bedankt voor de samenwerking en het meedenken. Sigrid, jij hebt mij op de dag zelf enorm veel geholpen. Het was voorbestemd dat jij niet mee kon lopen, want ik kan me nu de dag niet voorstellen zonder je!

Ook wil ik Chung bedanken voor de organisatie, locatie, eten en het meedenken. Je had bijna 40 uur niet geslapen en toch voor 450+ man gecaterd – ondenkbaar! Hierop aansluitend, wil ik de vrijwilligers en medewerkers van Chung bedanken die zich hebben uitgesloofd voor het evenement. Ook mijn zusje en vrienden die 13 april vrij namen om te helpen met de bediening: Sarah, Jacky, Maarten, Nejra, Jazz en Cathy.

And last but not least.. The Wayv. Ik heb genoten om met jullie samen te werken en heb veel geleerd van jullie inspirerende crowdfundingorganisatie. Mede dankzij jullie is de DaDa Run for Value naar een hoger niveau getild. Als ik in de toekomst nog een fundraising project tegenkom, zijn jullie de eerste waar ik aan denk.

Ik ben vooral dankbaar dat ik mensen heb kunnen ontmoeten die mij hebben geraakt. Arthur Schot, jij bent iemand die het organiseren van de DaDa Run for Value alleen maar leuker heeft gemaakt. Ik heb nog veel meer personen die ik persoonlijk wil bedanken, maar dan wordt mijn lijstje te lang…

Tijdens deze stage heb ik niet alleen aan mijn eigen toekomst gewerkt, maar ook voor die van anderen, de Helden van Sophia. Ik hoop dat iedereen net zoveel voldoening uit de DaDa Run for Value heeft gehaald als ik en dat jullie jaar op jaar meedoen met dit geweldig initiatief. Applaus voor iedereen die zich dit jaar heeft ingezet voor de Helden van Sophia en voor Stichting DaDa. Volgend jaar weer!