Mijn naam is Simone Ham en ik zit nu in mijn laatste jaar Commerciële economie: Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb een grote passie voor sport en dan specifiek voor voetbal. Naast sport vind ik het organiseren van evenementen heel erg interessant en daarom ga ik hier bij Peak Value mij volledig richten op de DaDa Run for Value. Dit is voor mij een perfecte combinatie van sport, eventmanagement en natuurlijk het steunen van het goede doel. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de gehele organisatie en ben de komende maanden uw contactpersoon voor vragen, onduidelijkheden en alle andere zaken die betrekking hebben op de Dada Run for Value. U kunt mij bereiken op: simone.ham@peakvalue.nl en ik beantwoord uw mailtjes met plezier!

Ik ga deze uitdaging graag aan en heb er heel veel zin in!