We staan met z’n allen in de startblokken voor de Run for Value 2015! Graag introduceren we de twee toppers voor die gaan zorgen voor wederom een grandioos evenement: Dunya Ressang & Jelle Brasker

Wij stellen ze graag even voor.

Mijn naam is Dunya Ressdunya-ressangang en ik ben een 20-jarige derdejaars International Communication and Media studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ondanks dat ik in Nederland geboren ben, heb ik een behoorlijke internationale achtergrond met onder andere een half jaar Amerika voor mijn Marketing Major. Mede door mijn tweetalige opvoeding, scholing in Antwerpen en Indonesische ‘roots’, heb ik een passie ontwikkeld voor backpacken in Azië. Ik heb me gesetteld in het hartje van Rotterdam voor mijn studie en geniet dagelijks van al het moois dat deze stad me te bieden heeft. Voordat ik bij Peak Value kwam, ben ik intensief bezig geweest met het organiseren van verschillende evenementen voor mijn universiteit of met het netwerken en managen van (internationale) studenten artiesten. Dit heb ik onder andere kunnen doen bij het recordlabel We Are Elevate, non-profit studentenorganisatie ESN International en SG Erasmus.

Drie weken geleden kwam ik terug van mijn uitwisseling in San Diego, California, waarna ik op het spoor kwam van Peak Value, waar ik nu van start ben gegaan. Ik was op zoek naar een uitdagende stage waar ik mijn interesse voor evenementen en netwerken zou kunnen combineren met het goede doel, iets wat een goede basis kan vormen voor mijn toekomstige ambities. Het organiseren van de Run For Value in samenwerking met Stichting DaDa geeft me deze mogelijkheid met een strikje eromheen.
Omdat ik als kind vaak in het ziekenhuis gelegen heb, kan ik me erg vinden in de projecten van Stichting DaDa. Kinderen moeten kinderen kunnen zijn. Ook in het ziekenhuis. Ik associeerde ziekenhuizen met oude mensen, kale witte muren en saai oud speelgoed. Het enige dat vaak aanwezig was, was een tv. Een kind moet fysiek bezig gehouden worden en de kans krijgen om te kunnen spelen.

Dus met een enorme motivatie om van afspraak naar afspraak te rennen (zo loop ik toch nog mijn eigen marathon!) ga ik samen met alle betrokkenen de DaDa Run for Value 2015 een geweldig succes maken!

Ready? Set? Go!


jelle-braskerTof dat je de website van DaDa run for Value bezoekt! Om te beginnen zal ik het een en ander over mezelf vertellen. Mijn naam is Jelle Brasker en ben momenteel vierdejaars student aan de Hogeschool Rotterdam waar ik Commerciële economie studeer. Het afgelopen half jaar van mijn studie heb ik mezelf gespecialiseerd in de online marketing door een minor te volgen die ik inmiddels succesvol heb afgerond. Naast mijn studie werk ik al bijna anderhalf jaar met veel plezier voor het Amerikaanse modemerk Abercrombie & Fitch waar ik veel internationale contacten heb opgedaan. Verder is een van mijn grote passies voetbal en ben ik elke wedstrijd in de kuip te vinden als Feyenoord Rotterdam speelt. Inmiddels loop ik stage bij Peak Value waar ik mijn afstudeerscriptie zal schrijven waarna ik mijn bachelor hoop af te ronden. Een van de dingen die mijn scriptie zal passeren is de DaDa Run for Value 2015.

Waar ik in de eerste week van mijn stage bij Peak Value met name bezig ben geweest met analyses kwam toch al snel naar voren hoe groot de DaDa run for Value eigenlijk is. Vooral de organisatie is nog een flinke klus. Dunya zal hiervan een groot deel voor haar rekening nemen maar voor mijn scriptie zal ik ook regelmatig betrokken zijn bij gesprekken en bezoeken voor de run. Ik kijk er erg naar uit mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit evenement omdat ik denk dat stichting DaDa geweldig werk verricht en het kinderen ook daadwerkelijk helpt tijdens hun periode in het ziekenhuis. In deze weken ga ik ook met mijn eigen ogen kijken waar het geld van vorig jaar naartoe is gegaan en ben hier zeer benieuwd naar. Ik geloof dat ook dit jaar Peak Value en alle andere deelnemende bedrijven de editie van 2015 een geweldig succes gaan maken!