DaDa Run for Value is hard gegroeid als evenement in Rotterdam. Elk jaar meer teams en elk jaar overtreffen we de donaties van het jaar ervoor. Dat betekent: dit jaar gaan we over de 72.000 euro! Op dit moment hebben wij 31.800 euro (zie www.runforvalue.nl). Wij hebben daarom dit jaar besloten om met meerdere projecten te werken!

Tijdens de infoborrel werd één van deze geweldige projecten gepresenteerd: lopen voor het Sint-Franciscus Gasthuis! In de komende weken maken wij de andere projecten bekend!

Wat heeft Sint-Franciscus Gasthuis nodig?
Zij hebben een geweldig idee: een kindvriendelijke wachtruimte op de polikliniek kindergeneeskunde. Deze wordt gedeeld met de wachtruimte van de polikliniek verloskunde. Bij deze kliniek komen vrouwen en koppels met een kinderwens die gynaecologische problemen hebben. Wij willen deze rondrennende kinderen een plekje geven om zich terug te kunnen trekken door deze twee ruimtes te scheiden. Bij de wachtkamer voor de kinderen zal dan ook een mooie speelhoek gemaakt worden. Dit geeft de kinderen de mogelijkheid om te spelen voordat ze bij de dokter komen. Dit maakt hun ervaring een stuk minder intimiderend! Zo kunnen deze kinderen kinderen blijven. Ook in het ziekenhuis.