Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Het Maasstad Ziekenhuis heeft al lange tijd de wens om een plek te creëren waar ouders altijd in de buurt van hun kind kunnen zijn. Met de opbrengst van deze tiende Dada Run 4 Value helpen wij deze droom te verwezenlijken door de ontwikkeling van het DaDa Hotel. Op deze unieke plek kunnen ouders maar ook broertjes en zusjes blijven slapen wanneer daar behoefte aan is. Een moment van rust, niet steeds afscheid hoeven nemen, geen reistijd, minder stress… even helemaal weg uit het ziekenhuis maar toch zo dichtbij als je maar kunt zijn

Benieuwd wat jij kan doen? Steun een team!

Alle teams hebben zich gecommiteerd om €2000 euro op te halen voor Stichting DaDa. Hulp van vrienden, familie en collega’s is dus hard nodig. Help jij jouw favoriete team? Je kunt eenvoudig doneren via het crowdfunding systeem. Elk team/bedrijf heeft een eigen pagina. Je kunt zien wie er gedoneerd heeft en wat de actuele stand is van het team. Deel de donatiepagina van het bedrijf/team via social media met een eenvoudige muisklik en help ze hun doel te bereiken! Alle donaties, groot en klein, zijn van harte welkom! 

Tagged with: