Het project van Stichting DaDa waar de opbrengsten van de DaDa Run for Value dit jaar naartoe gaan is de speeltuin voor het Sophia Revalidatiecentrum. Als je weet waar je het voor doet, wordt het nóg leuker om geld in te zamelen!

Het Sophia Revalidatiecentrum biedt medisch specialistische revalidatiezorg voor kinderen, jongeren en volwassenen op acht locaties in Nederland. De gekozen kliniek bevindt zich aan de Vrederustlaan in Den Haag. Het doel van medisch specialistische revalidatie is het voorkomen of verminderen van belemmeringen in het dagelijks leven. De gevolgen van ziekte, ongeval en/of aangeboren aandoening zijn veelal complex en vaak blijvend. Daarom werken bij Sophia Revalidatie meerdere disciplines samen met en voor de patiënt.

Wat gaan wij doen voor Sophia Revalidatie?

Het revalidatiecentrum heeft een aanvraag ingediend voor de realisatie van speeltoestellen in de speeltuin bij de nieuwbouw van Sophia Revalidatie. De doelgroep van de speeltuin zijn de 700 kinderen die jaarlijks worden behandeld, maar ook de kinderen van school de Piramide. Het gaat om kinderen met een enkelvoudig of meervoudige handicap. Wij gaan er dus met z’n allen voor zorgen dat die kinderen een prachtige speeltuin krijgen! Bekijk hier alvast de schetsen van de speeltuin.

Vandaag gaan Emily Tuohy samen met Joni Holster en Bob Wouters (van The Wayv) naar het revalidatiecentrum toe om kennis te maken. Wil jij meer lezen over hun ervaringen? Let dan op de volgende nieuwsbrief!