Zaterdag 13 april hebben de kinderen en jongeren van Pameijer enorm genoten van de voorstelling Ketelbinkie met dank aan het Hofplein Rotterdam.

De voorstelling zat vol met humor, zang en dans. Kortom een perfect uitje voor de kids! De kinderen waren geboeid van begin tot eind en vonden met name de vrouwelijke politieagentes die opeens vlak langs ons de trap afkwamen was spannend. Bijzonder dat zulke jonge mensen zoiets neer konden zetten! Er werd meegezongen en meegeklapt en de jongeren waardeerden het zeer dat we de kaarten hadden gekregen.

Jolanda Haring- van Dorp liet ons namens Pameijer weten: “Wij willen alle betrokkenen namens onze kinderen en jongeren hartelijk bedanken voor gezellige avond. Ook wijzelf hebben genoten van de voorstelling, de aankleding van het decor en het verhaal zaten goed in elkaar. Als groepsleidster vond ik het leuk om een avond als deze te beleven, omdat ik de pupillen anders zie functioneren en ze door de goede sfeer meerdere lachbuien hebben gekregen. En hun lachbuien zijn wat mij betreft goud waard!“

Hofplein Rotterdam heel hartelijk bedankt voor deze mooie dag!