Afgelopen zondag 8 april werd de negende editie van de DaDa Run for Value bekroond met een enorme bijdrage aan Stichting DaDa van maar liefst €120.450,-!

Met dit bedrag is het record van €110.100,- van vorig jaar ruimschoots overtroffen. En voor het derde jaar op rij is er meer dan een ton opgehaald door de teams van de Run or Value. Deze editie werd met 32 teams de Business Estafette van de NN Marathon gelopen.

De lopers van de teams gooiden op zeer creatieve wijze alles in de strijd (van loterijen, pubquizes en diners tot de verkoop van refurbished telefoons), om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Met lopers uit het hele land, bewees dit fantastische evenement weer haar charme. Het recordbedrag werd op het zonovergoten terras van Restaurant Chung gevierd met 350 betrokkene, lopers, sponsors en andere Dadaïsten.

Stichting DaDa zamelt geld in voor projecten die het verblijf van kinderen in ziekenhuizen aangenamer maken en die niet via de reguliere zorg geregeld kunnen worden. Met het opgehaalde bedrag van dit jaar worden binnenkort 10 concrete projecten gerealiseerd.

Rotterdammer en oprichter van de stichting, André van Duivenbode sprak zijn dankbaarheid en trots uit naar alle lopers, vrijwilligers en donateurs. Hij kijkt nu al uit naar het jubileum jaar van de Run For Value. Mede-oprichter van het evenement en directeur van Peak Value Marcel Broersma, vertelt dat inschrijven voor de 10e editie vanaf 9 april mogelijk is. Bedrijven die met een team voor stichting DaDa mee willen lopen kunnen zich dus vanaf vandaag aanmelden via https://www.run4value.nl.

Foto: Dennis van der Maarel