Na maanden van voorbereiding hebben wij uiteindelijk een mooi evenement kunnen neerzetten. Wij zijn ongelooflijk tevreden met het resultaat: lachende gezichten op de borrel, lege wijnflessen die zich opstapelden en een geweldig recordbedrag van 80.000 euro!

Dankzij alle sponsoren, donaties, samenwerkingen en motivatie hebben wij dit spectaculaire evenement tot een geweldig einde gebracht. Hartelijk dank!

Een speciaal bedankje aan Annemarie en Aat voor alle steun en organisatie vanuit Stichting DaDa! Ik draag ook een warm hart toe aan André van Duivenbode, oprichter van Stichting DaDa. Wat een geweldig initiatief! Zeker sinds ik als kind én twee weken voor het evenement zelf in het ziekenhuis lag, had een enorme motivatie om dit evenement een laatste knaller te geven!

Natuurlijk hebben wij dit evenement nooit kunnen neerzetten zonder Chung: geweldig eten, goeie organisatie en een prachtige locatie! Daar zeg ik graag bij dat al zijn tips en zijn personal-drive een enorm verschil voor mij heeft gemaakt! Hij was al op in de vroege uurtjes en stopte niet tot alles tip-top in orde was!

Mijn bedankjes gaan ook uit naar Peak Value. Ik vind het geweldig dat ik de kans heb gekregen als stagiaire om de connectie te maken tussen Stichting DaDa en dit gedreven bedrijf. Dit is een geweldig initiatief van Marcel en Guido, waardoor ik de kans heb gehad om enorm veel te leren en mijn eigen ambities duidelijker te zien. Dankjewel Maaike en Dennis, voor geweldige begeleiding en sterk vangnet voor alle challenges die ik tegenkwam in deze maanden. Inspirerende, gedreven mensen om van te leren! Dankjewel Visant, voor de gehele online design en alle IT gerelateerde zaken die mijn kennis net iets te boven gingen! Er zat geweldig veel werk in een eigen crowdfundingsplatform, je kon zelf ook al niet meelopen en toch zat je bovenop het evenement! Verder is het ook de steun van Jelle, Michaël, Duncan en Dennis (Ook wel bekend als ‘Heesie’) die het verschil voor mij hebben gemaakt in alle voorbereidingen en op de dag zelf. Allen hartelijk bedankt voor de bijdrage aan een onvergetelijke ervaring!

Applaus voor iedereen die zich heeft ingezet, alle vrijwilligers en alle deelnemers die met een ongelooflijke drive donaties hebben binnengehaald! Applaus aan de leeuwen zoals Willem Meurs die niet gingen slapen tot diens hele netwerk had bijgedragen aan de run, aan de mannen van Mazars met constante stroom aan donaties en aan de veteranen van Vopak en Chemgas, die zelfs een eigen garagesale neergezet hadden! Hartverwarmend om te zien!
Het was een race, ik heb op mijn manier mijn eigen marathon gelopen en ik sta klaar om het stokje door te geven aan de DaDa Run for Value organisator van 2016. Bedankt iedereen voor een paar onvergetelijke maanden!

Wij hopen jullie allemaal te zien op onze 7e editie in 2016!