We zijn alweer twee en een halve week verder met het voorbereiden van de DaDa Run for Value! In de tussentijd zijn we met een golf aan nieuwe ideeën gekomen die we met alle bedrijven/teams gaan delen. De eerste donaties zijn binnengekomen op de website en er is een “wedstrijdje crowdfunding” ontstaan tussen de deelnemers. Denk er aan dat we het beste team van de week in de spotlight zetten!

Op kantoor bij Peak Value is iedereen enthousiast bezig met het evenement. De mannen van Appresia zorgen ervoor dat de website continu wordt aangepast, er wordt gebrainstormd over sponsoring, nieuwe input en de koffiemachine draait overuren. Peak Value staat geheel in het thema van Stichting DaDa en de DaDa Run for Value op 12 april. Ook de zesde editie wordt weer een knalevenement!

Kindertijd moet een zorgeloze tijd zijn.

Het zijn niet alleen de kinderen in ziekenhuizen die gehecht zijn aan hun DaDa knuffel!
Het zijn niet alleen de kinderen in ziekenhuizen die gehecht zijn aan hun DaDa knuffel!
Guido hard aan het werk met gezelschap van het DaDa beeldje en de DaDa Giraf.
Guido hard aan het werk met gezelschap van het DaDa beeldje en de DaDa Giraf.

Vorige week bezocht ik het project van Sophia Revalidatie in Den Haag, wat het goede doel was van vorig jaar, waar het bouwen van een speciale speeltuin voor de revaliderende kinderen in volle gang is. De officiële opening zal waarschijnlijk na de DaDa Run for Value 2015 plaatsvinden. Door ons bezoek kregen Jelle (collega student) en ik een beter beeld van dit DaDa project én wat wij allemaal wel niet kunnen betekenen voor de kinderen. Dankzij deze speeltuin kunnen revaliderende kinderen vriendjes maken en zich even weer kind voelen. We hebben een mooie impressie opgenomen met een persoonlijk dankwoordje van Dorien Korsten! Bekijk snel het filmpje hieronder.