Na het grote succes bij de jubileumeditie van vorig jaar staat zondag 8 december alweer de 26e Bruggenloop op het programma. Dankzij alle inspanningen rondom de DaDa Run for Value rondom de marathon van Rotterdam, is Stichting DaDa dit jaar het officiële goede doel van het evenement.

Vanwege de enorme belangstelling waren de deelnemersbewijzen voor de Bruggenloop binnen no-time uitverkocht, maar er zijn een aantal DaDa Run for Value teams die toch nog een plekje hebben bemachtigd. Samen met zo’n 8000 lopers zijn onder andere lopers van VOPAK, Meeus, Peak Value & Appresia van de partij!

Het parcours van 15 kilometer leidt dwars door Rotterdam, over de vijf grote bruggen. De hele route is sfeervol verlicht en in de winterse omstandigheden ziet de skyline van Rotterdam er prachtig uit en zoals bekend wordt er gestart en gefinisht bij het stadion van Feyenoord. Na afloop zal bekend gemaakt worden hoeveel de Bruggenloop heeft opgehaald voor Stichting DaDa.

Uiteraard hopen we op een mooi bedrag, waarmee we weer een hoop kinderen in ziekenhuizen blij maken! Wij kijken enorm uit naar 8 december en hopen jullie allemaal te begroeten als deelnemer, toeschouwer of sponsor!

Hierna is het nog maar vier maanden voor het main event: de DaDa Run for Value, de vijfde editie!!