In 1 woord: Supertrots!

Het was af en toe behoorlijk stressen en vooral de laatste weken lekker druk, maar als er dan zo’n geweldig bedrag op de cheque staat, is dat snel vergeten! Wat een heerlijke dag was het afgelopen zondag 10 april.

Vroeg in de ochtend de eerste voorbereidingen treffen met het zonnetje wat langzaamaan doorkwam. De eerste lopers druppelen ietwat zenuwachtig Restaurant Chung binnen. Teamleden zoeken elkaar op en nog even een lekker warm kopje koffie of thee. Wanneer de deelnemers gearriveerd zijn, geven Simon Heykoop, directeur Meeùs, en André van Duivenbode, oprichter Stichting DaDa, het startschot voor een geweldige dag. Ze herinneren ons er nogmaals aan waar we het allemaal voor doen en wensen iedereen veel succes en vooral plezier! Alle lopers gaan op pad naar de start op de Coolsingel of naar de bussen die ze naar de wisselpunten brengen. Klokslag 10 uur klinkt, na “ You’ll never walk alone”, het startschot en is de 263 editie van de Rotterdam Marathon onderweg!

In rap tempo wordt het terras bij Chung omgebouwd voor de netwerkborrel en na anderhalf uur komen de eerste lopers alweer terug met verhitte, maar blije gezichten. Wanneer de DJ’s, DJ Tao Tao en Tim Breur, de volumeknop omdraaien, kan het feest echt beginnen! De heerlijke hapjes van Chung gaan rond en iedereen geniet in het zonnetje van zijn welverdiende biertje of wijntje. De spanning naar de bekendmaking van de opbrengst van de DaDa Run for Value 2016 wordt opgebouwd! Het team Vopak dames wordt in het zonnetje gezet. Zij hebben met meer dan 100 donateurs en tal van acties ruim € 5800,- opgehaald!

Dan is het moment daar…samen met Annemarie van Stichting DaDa mag ik het geweldige recordbedrag van €101.000,- onthullen!! Wethouder Struijvenberg overhandigt vervolgens de cheque aan het Maasstad ziekenhuis. Het is geweldig om te zien hoe overdonderd zij waren door het fantastische bedrag dat we met z’n allen bij elkaar gelopen hebben. Hier kunnen schitterende zaken van gerealiseerd worden in het kinderenbrandwondencentrum! Wat een top dag en wat een geweldig begin van het jubileumjaar van Stichting DaDa.

Via deze weg wil ik graag een aantal mensen bedanken:

Opa Aat en Annemarie: dank voor de samenwerking van de afgelopen maanden. Vanaf het eerste moment voelde ik mij bij jullie op m’n gemak en heb ik genoten van jullie passie en inzet.

Chung: wat enorm gaaf dat je jouw top locatie wederom beschikbaar hebt gesteld voor dit evenement. Gelukkig heeft de kleine Chung zich ook aan het draaiboek gehouden! En wat een geweldige crew heb je!

Dan wil ik graag Peak Value bedanken, Marcel en Guido, die mij als stagiaire de kans hebben gegeven om dit geweldige evenement te organiseren. Het was voor mij altijd al een droom om een groot (sport)evenement te organiseren en nu weet ik zeker dat ik dit in de toekomst vaker wil doen! Ik wil in het bijzonder Dennis van der Maarel bedanken, die naast zijn eigen werkzaamheden, mij geweldig goed heeft ondersteund met alle belangrijke beslissingen. Visant en Duncan ontzettend bedankt voor de hulp met de website, nieuwsbrieven en alle andere professionele uitingen! En Dennis van Hees en Isabeau ook jullie bedankt voor de hulp en ondersteuning. Ik heb super veel geleerd en zal dit zeker in de toekomst kunnen gebruiken!

Tot slot hulde aan iedereen die zich heeft ingezet om dit evenement tot een waanzinnig succes te maken! Alle lopers, vrijwilligers, donateurs en supporters, zonder jullie geen Dada Run For Vale!

Het is geweldig om te zien dat jullie allen Stichting DaDa zo’n warm hart toedragen! Met veel plezier heb ik dit evenement mogen organiseren, een ervaring die niemand mij meer afpakt.

Tot volgend jaar!
Foto 11-04-16 12 26 10 (1)