Het is bekend: We weten waar het geld van de DaDa Run for Value editie 2014 naartoe gaat! Dus wie levert tot nu toe de grootste bijdrage aan het project? Elke week maakt The Wayv een lijst bekend van de Top 3 Crowdfunders.

Top 3 Crowdfunders

  1. Team Run4Primaned staat al twee keer op een rij op de eerste plaats, nu met €3.379
  2. Van Asch Automobielbedrijf – €1.288
  3. Intermotive – €1.092

Ook zijn er een paar teams die niet in de Top 3 staan maar wel al een mooie prestatie hebben neergezet. Zo heeft Team Rhumveld Winter & Konijn BV in een paar dagen al €590 binnengehaald en  staat Team Quartier du Port op €650. Maar ook Team Vopak is goed bezig, met €380. De dames houden zelfs een Garage Sale a.s. zaterdag, 5 april om nog meer geld in te zamelen voor DaDa.

Wil je meer weten over de Garage Sale? Bekijk het evenement op Facebook, meld je aan en nodig je vrienden en bekenden uit!

Wij houden wekelijks contact met jullie om de financiële tussenstand bij te houden buiten de website zodat we een goed beeld hebben van wat we aan het einde van de rit kunnen verwachten!

Top 3 Rewards

We zien ook steeds leukere rewards verschijnen, dus hieronder een overzicht van de leukste drie:

  1. Team HNR | EV Centrum – doneer €500 en mag een weekendje proefrijden in een Tesla Roadster!
  2. Team Startup Foundation Saddl & Supernovae – doneer €25 en win 1 van de Ping Pong t-shirts van de fameuze Ping Pong Battle tussen Peak Value & Rotterdam Startup Foundation!
  3. Team Startup Foundation Citeflow & The Wayv – doneer €45 en je krijgt een individuele dansles van swingmeister Ruben.