Nog maar een paar dagen tot het evenement! Het hele kantoor staat in het thema van de DaDa Run for Value. Wat is er de afgelopen weken nu allemaal gebeurd? Hier een klein overzicht:

11080466_868270473211380_433527807221631872_oThe shirts arrived!
De NN Rotterdam Marathon shirts zijn binnen! Wij zijn druk bezig geweest met pakketjes maken voor elk team, gevuld met goodies, gadgets, informatie en shirts! Vergeet niet dat het programmaboekje online staat! Deze kan je vinden door te klikken op deze link.

Loopclinicmeeus-trainingloop
De loopclinic was een groot succes! Onder begeleiding van Marco Koers werd een leuke training gegeven in het PAC Rotterdam. We kregen allen first-hand informatie van de ex-olympiër en hele handige tips voor de training en marathon. Natuurlijk hadden wij een heerlijke afsluiter met de pasta-avond! De foto’s zullen te zien zijn op het evenement op 12 april.

2 weken van chaos!
Ikzelf werd opgenomen in het ziekenhuis met acute buikpijn en koorts. Uiteindelijk leidde dit tot een operatie en recuperatie met zware antibiotica. Nu lag ik zelf in het ziekenhuis, de ironie… Gelukkig had ik geweldige collega’s die er voor zorgden dat het evenement niet stil lag!
Ziekenhuizen zijn echter niet onbekend voor mij. Als klein kind heb ik vaker tegen deze vier witte muren aangekeken en heb dus de problemen kunnen meemaken van de kindjes waarvoor wij nu rennen en doneren. Mijn ouders moesten beiden hun eigen business managen, dus konden begrijpelijk ook niet altijd bij me blijven. Wat doe je dan als kind alleen in een onbekende kamer? Tv kijken? Het speelgoed, de kindvriendelijke ruimtes en de speeltoestellen die uit Stichting DaDa kunnen gerealiseerd worden, staan mij nauw aan het hart. Stel je voor dat jou dit overkomt, dat jouw kind voor een lange tijd tegen dezelfde vier witte muren moet kijken. Wat zou jij willen voor jouw kind? Uit dit alles haal ik de motivatie en drive om van dit evenement een spectaculair evenement te maken.